Както Plovdiv24.bg вече ви информира, живописното пано на известния художник Енчо

...
Както Plovdiv24.bg вече ви информира, живописното пано на известния художник Енчо
Коментари Харесай

Кой лъже за замазаното живописно пано на Енчо Пиронков?

Както Plovdiv24.bg към този момент ви осведоми, живописното пано на известния  художник Енчо Пиронков в подлеза на бул. "България " до СУ "Пейо Яворов " е било покрито с фасаген. Преди няколко дни скулпторът Иван Тотев се натъква на гледката на грундираното пано, направено от глазирани керамични плочи. Кметът на "Северен " Ральо Ралев, на чиято територия е въпросният подлез, твърди, че не знае за ремонтни действия там. 
Това стана ясно от негово изявление за "Радио Пловдив " от през вчерашния ден, в което той декларира, че на този подлез не е юридически ремонт през последните две години. Твърдението обаче изрично не дава отговор на истината,  тъй като от администрацията на "Северен " още 4 януари 2017-а година  изпратиха прессъобщение до всички пловдивски медии, в което оповестяват за завършил ремонт на същия този подлез. 
Пред кореспондент на нашата медия Ралев съобщи друго - че през годините общинската администрация на няколко пъти е правила ремонт на подлеза, само че без да подозира за съществуването на такова пано. Според районния кмет то е било замазано при ремонтни действия преди към 10 години. 
Plovdiv24.bg се свърза със скулптора Иван Тотев, с цел да го попита какво е мнението му по въпроса, че живописното пано е заличено преди доста години. Той показа, че не може да каже по кое време тъкмо е унищожено творбата на изкуството, само че съгласно него боята изглеждала много по-прясна и не му наподобява да е боядисвано преди 5 или 10 години, както твърди районният кмет.
Кой лъже? Кой унищожи живописното пано на известния художник Енчо Пиронков?  Plovdiv24.bg ще продължи да рови по въпроса и да ви осведоми в точния момент!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР